Poprvé na Březce


…a dle vyjádření majitele zřejmě ne naposledy. V sobotu 19. listopadu 2011 jsme si zahráli na ranči Březka u Jinolic. Věříme, že jsme snad hostům restaurace i místnímu personálu svým vystoupení připravili příjemný večer.
Náš textař Zdeněk nelenil a vzhledem k tomu, že jsme zde skutečně hráli poprvé, napsal text na známý nápěv šitý přímo na míru sobotnímu večeru.
Svoji premiéru zde měla kytara paní Kateřiny, která si k „povinnostem“ loutkoherečky a zpěvačky přidala i tento hudební nástroj. No v tomto směru nebude překvapení dost. Sledujte příští zprávičky z akcí !!
Nálada byla výborná, většina návštěvníků s námi velmi dobře spolupracovala a my jsme téměř před půlnocí odjížděli s dobrým pocitem, že jsme opět mohli pár lidem udělat radost.
Poprvé jsme letos do programu vložili pásmo vánočních koled, neb jejich čas se pomalu naplňuje a čeká nás několik adventních vystoupení.
Zúročilo se nám i nastudování písně Cestářská v německém jazyce, protože jedna rodina v publiku byla z Německa a poslech této původně francouzské lidové v jejich mateřtině je zjevně pobavil.
Je třeba poděkovat za vlídné zacházení majiteli restaurace i celému personálu včetně kuchaře. Pečený pstruh dochucený třemi druhy omáček byl skutečně výborný. A tak věříme, že se na Březku někdy v budoucnu opět podíváme.
/on+lk/

Více fotografií najdete na Facebooku ŘQ.


Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.